Dijamantno rezanje betona

Pojava dijamantnih strojeva za rezanje na tržištu građevinskih usluga otvorila je novo doba u obnovi objekata. Profesionalno rezanje s dijamantnim pilama je zahtjevna građevinska izvedba koja podrazumijeva maksimalnu uvježbanost i preciznost.

Naša tvrtka BETON REZ ZAGREB može preurediti i vaš dom, premjestiti vrata i prozore gdje god želite. Proces je prilično jednostavan i ne traži mnogo vremena ali zahtijeva iskusnog profesionalnog stručnjaka te vrhunske strojeve i alat za rezanje. Zahvaljujući ovoj tehnologiji nema vibracija na materijalu koji se obrađuje, rubovi su pravilni  a strukture izvan ruba rezanja ne lome se i ne pucaju. Kao rezultat svega, dobivate udobne, moderne stanove, poslovne prostore i apartmane.

Vrlo često vlasnici ureda, industrijskim objektima i stanovima nisu zadovoljni lokacijom ili veličinom vrata ili prozora. Rezanje armiranog betona promijenit će izgled unutrašnjosti sobe s pogledom kroz prozor prema strani svijeta koju želite.

Koliko će ovaj posao koštati stvar je dogovora a uvjetuje ga debljina i materijal koji se reže te uvjeti rezanja kao što je rad na visokim objektima (demontaža stropova između zgrada, izrada stubišnih otvora, uklanjanje nosivih stupova i sl.).

Primjena usluga rezanja betona

  • Uklanjanje betonskih armiranih stepenica i  terasa
  • Rezanje otvora za vrata i prozore
  • Uklanjanje betonskih konstrukcija i nosivih greda
  • Odvajanje ili uklanjanje betonske deke
  • Rezanje utora na za uvođenje instalacija
  • Rezanje asfalta te uklanjanje betonskih rubnjaka
  • Rezanje zidnih i stropnih otvora

Rezanje stepenica

Rezanje asfalta

Rezanje otvora za prozor

Rezanje zida od cigle

Postupak rezanja

Kako ne bi došlo do nepopravljive greške zbog narušavanja izgleda izvorne konstrukcije zgrade, potrebno je angažirati profesionalne rezače betonskih elementa koji će ispravno obaviti cjelokupan posao. Ako odlučite kontaktirati našu tvrtku za  usluge rezanja betona podrazumijeva se prisutnost gore navedenih bezuvjetno pouzdanih stručnjaka. Obradu betona dijamantnim pilama, naša tvrtka BETON REZ ZAGREB izvodi bez velike buke i prašine kao i bez vibracija ili oštećenja rubnih proreza.

Naručivanje rezanja betona

Kod naručivanja radova rezanja armiranog betona dijamantnom kružnom pilom zajamčena je učinkovitost i preciznost obavljenog posla. Profesionalna oprema, inovativna tehnologija i razumne cijene su prednosti pouzdanog izvođača koji će izvršiti narudžbu bez ikakvih dodatnih troškova. Ukupna cijena za  rezanje betona dijamantnim alatom, pilama visokih performansi rezultiraju kvalitetom i brzinom obavljenog posla.

Naručite odmah

Odlaganje građevinskog otpada

Nakon izvedbe radova rezanja betonskih i drugih objekata, zidova, armirano betonskih stupova i greda, deka, terasa, stepenica i slično obično se nagomila veća količina građevinskog otpada. Dobro je znati da zbog svoje specifičnosti i volumena, građevinski otpad nije dopušteno odbaciti bilo gdje. Zahtjevi koji se odnose na zbrinjavanje i upravljanje takvim otpadom, kao i za zaštitu okoliša zbog građevinskih radova i popravaka regulirani su posebnim propisom.

Mi ćemo za cjelokupan otpad utovariti na transportno vozilo i odvesti na za to namijenjeno odlagalište, što je za vas najbolja opcija u smislu uštede novca i vremena.

Izbornik