Može se reći da smo davne 2.000 godina krenuli s obavljanjem radova bušenja i rezanja što čini skoro dva desetljeća bogatog profesionalnog iskustva.

U samim počecima našeg poslovanja, postavili smo si visoke zahtjeve. Svakodnevno  nastojimo pronaći savršeno rješenje za naše klijente. Radimo sa suvremenom tehnologijom, najnovijih strojevima, alatima i opremi i uvijek težimo proširenju naših kompetencija.

Glavni fokus naše usluge je na preciznom radu i savršenoj realizaciji želje kupaca. Posebno uspješno, dugogodišnje iskustvo i zajamčena pouzdanost karakteristika je naše tvrtke.

Kao stručna specijalizirana tvrtka nudimo vam sveobuhvatan raspon betonsko rezačkih usluga. Naš kvalificirani tim će vam rado pomoći u realizaciji vaših želja i rado će vas savjetovati u vezi s planiranjem vašeg projekta.

Za daljnje informacije ili neobvezujuće savjetovanje stojimo na raspolaganju.

Radujemo se što bi mogli raditi na vašem projektu prije ili nakon izgradnje i zadovoljiti ili čak premašiti vaša očekivanja.  Za nas, dobra usluga znači obaviti sav posao na čist i profesionalan način. Svakako nas nazovite, koristite naš obrazac za kontakt ili se obratite izravno našoj tvrtki „BETON REZ ZAGREB d.o.o.“

MOB: 098 431 111

Galerija radova

Izbornik