Bušenje dijamantnim krunama

Naša tvrtka BETON REZ ZAGREB izvidi radove bušenja otvora dijamantim krunama u armirano betonskim stropovima i podovima, zidovima od betona ili mekših građevinskih materijala, tiho, bez vibracija i bez prašine.

Radove izvodimo na otvorenim i zatvorenom prostorima, stanovima, kućama, apartmanima, poslovnim prostorima te u drugim objektima privatnog ili javnog sektora.

Uz sofisticirane i najsuvremenije alate,  strojeve i opremu te naše iskusne djelatnike, možemo vam bez odlaganja ponuditi najbolje rješenje za svaku situaciju.

Dijamantna obrada betona izvodi se nakon preciznog mjerenja i analize površine koja se buši. Bušenje krunskom glavom odnosno dijamantnom krunom, izvodi se milimetarski precizno, bez oštećenja rubova. Promjer bušenja je do 1000 mm, dok je dubina bušenja i do 10 m (ovisno o promjeru bušenja i materijalu).

Obrada betona dijamantnim krunama, primjenjujemo kod izrade otvora u svim građevinskim materijalima, betonu, armiranom betonu, prirodnom kamenu (granit) i opeki.

Bušenje se može izvoditi vodoravno, okomito, dijagonalno i iznad glave.

Najčešće se bušenje betona primjenjuje na postojećim objektima i to kod preseljenja ili dogradnje sanitarnih čvorova. Zatim kod uvođenja raznih sustava grijanja i ventilacijskih otvora, uvođenja plinske i električne instalacije ili povezivanja unutarnje jedinice klima uređaja s vanjskom i na kraju bušenje rupe za dimnjak i kuhinjsku napu.

Zbog našeg dugogodišnjeg iskustva, imamo znanje kako bismo pronašli najbolje rješenje odmah na licu mjesta.

Također pogledajte naše reference kako biste dobili sliku o poslovima koje izvodimo!

Na zahtjev, naša usluga uključuje i profesionalno odlaganje građevinskog otpada.

Primjena usluge tehnologije bušenjem

  • Bušenje otvora na stropu i podu
  • Bušenje rupa u betonskom zidu ili zidu od cigle
  • Bušenje rupa u betonskim gredama i temeljima
  • Bušenje otvora za vodovod, grijanje i kanalizaciju
  • Bušenje otvora za uvođenje električne instalacije
  • Bušenje otvora ventilacijske sustave
  • Bušenje rupa za ugradnju profila
  • Bušenje rupa prije rezanja većih površina

Izbušeni instalacijski otvori

Bušenje rupa u betonu

Bušenje rupa u podu

Naručivanje bušenja betona

Kod naručivanja radova bušenja otvora dijamantnim krunama zajamčena garantira najveću moguću učinkovitost. Profesionalnost naših djelatnika, dogovoreni rokovi, vrhunska oprema i povoljna cijena bez dodatnih troškova te  kvaliteta kao krajnji rezultat obavljenog posla. Cijena bušenja betona dijamantnim krunama možemo dogovorit nakon izlaska na teren.

Naručite odmah

Odlaganje građevinskog otpada

Nakon izvedbe radova bušenja zidova, podova i stropova, nosivih greda i stupova, iza nas ostaje određena količina građevinskog otpada. Takav otpad nije dopušteno odbaciti bilo gdje. Zahtjevi koji se odnose na zbrinjavanje i upravljanje takvim otpadom, kao i za zaštitu okoliša zbog građevinskih radova i popravaka regulirani su posebnim propisom.

Mi ćemo za cjelokupan otpad utovariti na transportno vozilo i odvesti na za to namijenjeno odlagalište, što je za vas najbolja opcija u smislu uštede novca i vremena.

Izbornik