Rezanje betona dijamantnom sajlom

Naša tvrtka BETON REZ ZAGREB izvodi rezanje betonskih površina kružnog oblika dijamantnom sajlom. Ova metoda rezanja karakterizira rezanje velikih površina koja se ne mogu bušiti klasičnim krunskim glavama.

Dijamantna sajla za rezanje betona iznimno je sigurna za rezanje armiranog betona i ostalih kamenih materijala koji se koriste u gradnji.

Primjena rezanja betona dijamantnom sajlom

  • Kružne stepenice
  • Kružni otvori za kružne liftove
  • Ventilacijski otvori
  • Nosive betonske grede većih promjera
  • Veći otvori za rane namjene
  • Rezanje betonski površina debljine 100 cm

Metalna ojačanja u objektu

Prije planiranje rušenja pregradnog zida potrebno je provjeriti je li zid nosivi ili je pregradni. Ako se utvrdi da se radi o nosivom zidu a namjeravamo ga srušiti da se pristupa izvedbi metalnog ojačanja objekta.

Ojačanja objekta odnosno prostora na kojem će biti uklonjen nosivi zid izvodimo metalnom konstrukcijom te ojačanjem karbonskim trakama. Izvedba ojačanja metalnom konstrukcijom za najveća opterećenja s ugradnjom metalnih profila kao zamjena za nosivi zid.

Rezanje otvora za stepenice

Otvor za kružne stepenice

Metalno ojačanje

Metalno ojačanje

Štemanje betona

Naša tvrtka BETON REZ ZAGREB izvodi potrebna štemanja armiranog betona, betonske deke, štemanje zidova, stepenica, podruma i drugo

Uklanjanje keramičkih pločica i otucanje žbuke sa zidova

Prije uređenja kupaonice, stubišta, hodnika ili kuhinje, osim štemanja izvodima uklanjanje keramičkih pločica sa zidova ili poda. Prije renoviranje stana ili kuće otucanjem uklanjamo staru žbuku sa zidova.

Demontaža stolarija

Prema dogovoru i pozivu naručitelja izvodimo demontažu cjelokupne stolarije, uklanjanje vrata i prozora iz otvora u zidovima.

Uklanjanje parketa

Naša tvrtka uklanja stari i neupotrebljiv parket iz prostorija u objektu a pod u prostoriji ostavlja čist i pripremljen za daljnje radove, izvedbu glazure ili polaganje novog poda.

Uklanjanje sanitarije

Također nudimo uslugu uklanjanja sanitarija iz kupaonice i WC-a, uklanjanje kade, tuš kabine, uklanjanje umivaonika, wc školjke i bidea.

Uslugu skraćivanja

Vršimo usluge skraćivanja fasadne cigle, betonske cijevi, rubnjaka, kocke svih vrsta crijepova, svih vrsta opeka, svih betonskih materijala i svega što se podrazumijeva pod rezanjem dijamantnim alatom.

Uslugu skraćivanja vršimo na licu mjesta, odnosno na Vašoj adresi ili na našoj adresi.

Štemanje zida

Uklanjanje keramike s poda

Naručivanje ostalih usluga

Kod naručivanja radova štemanja betona, otucanja žbuke sa zidova, uklanjanja keramičkih pločica i drugo, garantiramo profesionalan pristup, sigurnost i prihvatljive cijene. Cijenu štemanja betona, otucanja žbuke sa zidova, uklanjanje sanitarije te uklanjanja keramičkih pločica, dogovorit ćemo nakon izlaska na teren.

Naručite odmah

Odlaganje građevinskog otpada

Nakon izvedbe radova štemanja betona, otucanja žbuke sa zidova, uklanjanja keramičkih pločica i drugo, iza nas ostaje velika količina građevinskog otpada. Takav otpad nije dopušteno odbaciti bilo gdje. Zahtjevi koji se odnose na zbrinjavanje i upravljanje takvim otpadom, kao i za zaštitu okoliša zbog građevinskih radova i popravaka regulirani su posebnim propisom.

Mi ćemo za cjelokupan otpad utovariti na transportno vozilo i odvesti na za to osigurano odlagalište, što je za vas najbolja opcija u smislu uštede novca i vremena.

Izbornik